Instagram


Facebook

Tipsa en vän om denna artikel:
Till:
Från:

Uniwater inngår avtale om kjøp av Biowater Technology – Utvider konsernets geografiske rekkevidde og spesialkompetanse innen vannrensingvattenrening


2024-10-01

Biowater team 2
Bild:Biowater Technology
Biowater team 2

Uniwater har inngått avtale om å kjøpe Biowater Technology, et norsk ingeniørselskap innen vannrensning. Biowater Technology er Uniwaters femte oppkjøp i 2024.


Biowater Technology er et ingeniør- og entreprenør som spesialiserer seg på avløpsvannrensing, basert i Tønsberg, Norge.  Gjennom oppkjøpet av Biowater Technology utvider Uniwater sine tjenester og produkter til nye markeder og legger til flere innovative løsninger for vann- og avløpsbehandling til porteføljen.

– Vi er glade for å ønske Biowater Technology velkommen til Uniwater-konsernet. Dette oppkjøpet er i tråd med vår visjon om å utvikle fremtidens vanninfrastrukturløsninger med spesialisert teknologi og ekspertise. Sammen vil vi være godt posisjonert for å drive innovasjon og utvide tilbudet vårt til en enda større kundebase, sier Pål Warolin, administrerende direktør, Uniwater.

Biowater Technology ble grunnlagt i 2007 og har et sterkt fokus på innovasjon og produktutvikling, for eksempel med nestegenerasjon biofilmteknologier for effektiv avløpsrensing. Teamet er primært aktivt i Norge og Sverige, hvor de leverer nøkkelferdige løsninger, men de har også oppdrag internasjonalt, i Brasil, Finland, Canada og Sveits. 

– Vi ser frem til å bli en del av Uniwater, et likesinnet og fremtidsfokusert konsern med spennende ambisjoner. Som en del av gruppen, er vi motivert til å utvikle organisasjonen vår for å løse fremtidens utfordringer innen avløpsvannrensing. Vi ser store muligheter innenfor Uniwater-familien, samtidig fortsetter vi å være en fremtredende og uavhengig prosesspesialist, teknologiutvikler og entreprenør, sier Ilya Mario Savva, administrerende direktør, Biowater Technology.

Transaksjonen er betinget av vanlige myndighetsgodkjenninger og forventes å avsluttes i fjerde kvartal 2024.


Kilde: Biowater Technology


Tipsa en vn Skriv ut





Mest lästa

Elteco

Batcofra

Renta

HBM
Unica Media AB © 2022
Org.nr 556961-2624


Unica Media AB
Hammarby Fabriksväg 23
120 30 Stockholm
Sverige


Spørsmål:
info(at)unicamedia.se
Annonse:
annons(at)unicamedia.se